Sådan fungerer qrmobil

QR KODER

er 2d-stregkoder, der kan printes og placeres på hvad som helst. Via smartphones kan man scanne koderne og modtage webbaseret information. Vi har udviklet en løsning til smartphones, der gør det let at styre indholdet af informationer relateret til QR-koderne. Man kan placere koder på produkter eller ved produkter, flyers, plakater, visitkort, aviser mm. Via QR-MOBIL kan man tilføje de informationer, der er relevante for produktet (tekst, billeder, pdf mm). Løsningen indeholder også en mailfunktion.

OPTIMERET TIL MOBILTELEFONER

En normal hjemmeside vil på en mobiltelefon involvere en masse zoom ind og ud, da siderne ikke er bygget til mobilvisning. QR-MOBIL er udelukkende lavet til visning på mobiltelefoner.

QR-MOBIL = FUNKTIONALITET

Vi opretter QR-MOBIL med logo og farver i tråd med jeres eksisterende designlinie. Løsningen er simpel og brugervenlig og indeholder forside samt undersider, det antal der er behov for.

Herefter modtager I login til jeres QR-MOBIL (Administrationssystem) og kan selv hurtigt via browser på en pc tilføje eller udskifte produktfotos, manualer, tekst, pdf, dokumenter, emailadressefelter, links til hjemmesider og film mm. Via administrationssystemet kan I også se statistik på besøg og afsendte emails. Selve QR-koderne er gratis.

FAKTA

61 % af alle voksne danskere har idag en smartphone

FORDELE

Optimeret til mobiltelefon Let at vedligeholde Overblik over alle produkter I opretter selv materiale via pc Statistik Info følger produktet Hurtigt at opdatere info

PRISER

QR-MOBILE

Kr. 9.600,-

(Éngangsbeløb - oprettelse og styling)

HOSTING OG VEDLIGEHOLD

Max. 250 MB

Kr. 6.000,- pr. år

(Betales forud for ét år ad gangen.)


(Alle priser er ekskl. moms.)

KENDER DU QR KODER?

Quick response kode (hurtigt svar). QR-koder er nemme og hurtige at aflæse. En QR-kode er en specifik stregkode, det eneste, der kræves for at kunne bruge og anvende QR-koder, er en smartphone, med en installeret QR-scanner (App). QR-scannere er gratis og kan hentes via AppStore eller Android Market.

Udvalgte cases - scan og se!

DAFA A/S

DAFA bruger QR løsningen til deres omfattende Airstop program. Her sidder koden på emballagen og følger derfor produktet helt ud til slutbrugeren på byggepladsen, der via sin telefon har al information lige ved hånden.

GlobeZero4

GlobeZero4 startede med at bruge QR løsningen i forbindelse med en møbelmesse i Milano. Ved at placere QR koder ved møblerne kan inte-resserede hente mere information om møblerne, sende produktark til sig selv eller andre og hente et samlet katalog.

Mäckler

Mäckler bruger QR løsningen i forbindelse med udlejning af erhvervslokaler. QR koderne placeres i annoncer i f.eks. Børsen eller direkte på bygningerne. Via QR løsningen kan interesserede hente informationer om lokalerne eller opstilinger.

Nordfyns Kommune

Nordfyns kommune bruger QR løsningen i forbindelse med borgerinformation. I områder med byudvikling placeres QR koderne så borgere kan scanne dem og hente informationer om områdets fremtid.

RAW

RAW bruger ligesom DAFA QR løsningen til deres dampspærre program. Her er det underleverandøren der ønsker at forsyne produkterne med al brugbar information i forhold til produktark, montagevejledninger og vedligehold.

DesignProduktnavn

QR KODER er 2D stregkoder, der kan printes og placeres på hvad som helst. Via smartphones, kan man scanne koderne og modtage webbaseret information.

Information

Download pdf

Mail mig info

Se andre produkter

3d-empire a/s
Fredens Torv 1 2.th
8000 Århus C

Tlf.: + 45 86 20 94 93
E-mail: info@3d-empire.dk

CVR: 30 20 81 02

1. Topbanner

Topbanner størrelse max bredde 980 pixel højden er dynamisk


2. Billede

Topbanner størrelse max bredde 980 pixel højden er dynamisk


3. Produktnavn


Skift baggrundsfarven


Skift tekstfarven


4. Generelt


Skift baggrundsfarven


Skift tekstfarven


5. Knapper


Skift baggrundsfarven


Skift tekstfarven


5. Bestil

Kontakt


3d-empire a/s

Fredens Torv 1 2.th

8000 Århus C


Tlf.: + 45 86 20 94 93

E-mail: info@3d-empire.dk


CVR: 30 20 81 02

Kundelogin


BrugernavnPassword